Vietnam: Terra 30

RM 90



RED --- Available(1)




Orange --- Available





Pink --- Available(3)






Green ---Available()





Black ---  Available()






- Deuter Terra30 designed for laptop
- 2 compartments with main compartment Expandable
  • - Height/Tinggi : 48cm
  • - Width/Lebar : 35cm
  • - Depth/Dalam :16cm 
- Price: RM90

Call/SMS/WhatsApp: 012-394 9435

Note : Delivery by Pos Laju cost additional FOC (semenanjung) and rm10 (Sabah and Serawak)





Related product you might see:

Share this product :

+ comments + 26 comments

Anonymous
March 23, 2011 at 3:28 PM

salam..nk tnye..tau x price for samsonite backpacks (santiago Z44*001/urbanite Z41*001)..?

March 24, 2011 at 5:03 PM

salam...sorry, sy tak tahu...TQ

April 15, 2011 at 2:39 PM

kalu nk order utk quantity yg byk blh ker?dlm 300 units ke ats...

April 15, 2011 at 11:23 PM

fatimah--- boleh, tapi kena tunggu. Sbb klu 300 units, munkin kena order direct ke kilang kat sana....sms/call sy untuk lebih lanjut...TQ

Anonymous
May 3, 2011 at 8:49 PM

beg dh dpt bro..thanks.very nice

May 3, 2011 at 11:55 PM

TQ nurul....

Anonymous
May 28, 2011 at 8:44 PM

beg samsonite design 3 boleh muat 15" punya laptop x

Anonymous
May 29, 2011 at 12:42 AM

ada deuter spider 30 x??
-farah-

May 29, 2011 at 11:57 AM

Yup 15" boleh...TQ

Farah--sorry takde...TQ

May 30, 2011 at 11:49 PM

bro..laptop bag design nie je ke ade??
xde yg lain dh?

May 31, 2011 at 11:48 AM

yup, yang ni je yg ada buat masa skrang...nanti klu ada design2 lain akan saya add....TQ

Anonymous
June 16, 2011 at 6:40 PM

Terra30 colour dark blue bile nak ada stok?

-Hisyam Al-Banna -

June 20, 2011 at 11:16 AM

sorry, blom ada stok lagi...color2 lain ada....tq

Anonymous
June 30, 2011 at 10:45 AM

as salam .. beg deuter nih mmg ori ? so maknanya ciri2 ori mcm kat link nih bgtau, mmg ade pada yg beg tuan jual

http://deutermalaysia.blogspot.com/2010/01/we-only-sell-original-deuter.html

July 2, 2011 at 11:55 PM

salam...sorry tak ori...

Anonymous
October 30, 2011 at 10:18 AM

hi, beg samsonite design 1 ade stock lg x?

November 1, 2011 at 1:33 PM

sorry, takde...tq

Fazny
March 5, 2012 at 11:12 AM

Deuter Laptop Bag Terra 30 kaler hitam ade lagi tak?

March 6, 2012 at 10:08 AM

Yup ada lagi...

March 9, 2012 at 9:22 AM

Jack wolfskin yang atas skali tu ade lagi x?bape price?

March 13, 2012 at 1:29 PM

JW yg laptop tu dah habis stock. minggu depan stock baru. Check it out!!! TQ

March 31, 2012 at 8:35 AM

JW yang note pack 2 ade? brape harga?

April 2, 2012 at 12:35 PM

yup ada lagi. last unit. sms/call sy untuk price dan appointment..Tq:)

May 27, 2012 at 7:01 PM

Salam,

Model mana yg boleh fit utk laptop 17".

May 27, 2012 at 11:20 PM

salam.. yg Terra30 pun boleh, tapi padat. yg samsonite design 1 dan 2 bolrh, dan jackwolfskin note pad boleh

Anonymous
January 3, 2014 at 4:37 PM

SALAM..KALAU BELI BORONG DLM 50PCS DPT HARGA MURAH X..

Post a Comment

Facebook Page (Backpack)

 
Support : Creating Website | Fdans Village | fDans Village
Copyright © 2011. BackPack Deuter, Karrimor, Osprey,Jack Wolfskin,Coleman, CamelBak, Outdoor Items For Sale Malaysia - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by BagMan
Proudly powered by Blogger